Iz kakšnega lesa so O2 izdelki narejeni in s čim so premazani?

Vsi izdelki so narejeni iz masivnega slovenskega lesa. Najljubši nam je oreh, občasno pa uporabimo tudi les slive, jablane, hruške … Premazani so s tungovim oljem, ki lesu nudi popolnoma naravno zaščito.

Je poštnina vključena v ceno?

Dostava na področju Slovenije je brezplačna.

Je možno naročiti izdelek po želji?

Sporočite nam svojo željo na elektronski naslov, ki ga najdete na dnu strani, in pogovorili se bomo, ali je uresničljiva.

Kako se negujejo leseni izdelki? Jih lahko perem v vodi?

Lesenih izdelkov nikoli ne poskušajte oprati v pomivalnem stroju. Tudi za uporabno močnih čistilnih sredstev vam ne bo hvaležen. Splaknite ga pod toplo vodo, uporabite lahko nežno milnico. Če ga perete pogosto, bo izgubil svoj sijaj. Takrat ga namažite z oljem. Najraje ima laneno, a enako dobro mu dene tudi navadno oljčno olje.

Kako postavite ceno izdelkom?

Uro dela na stružnici vrednotimo na 40 evrov. Če so za izdelavo sklede torej potrebne 3 ure, bo stala 120 evrov. Ko odštejemo davke in vse stroške, kot plačilo za delo ostane od 5 do 10 evrov na uro.

So izdelki kdaj naprodaj po znižanih cenah?

Občasno pripravimo promocijsko akcijo in izdelke ponudimo po bistveno nižjih cenah. To so časovno omejene ponudbe. Da jih ne boste spregledali vam priporočamo, da se prijavite med prejemnike naših e-novic (preko obrazca na dnu strani). Obljubljamo, da vam z njimi ne bomo nasmetili poštnega predala, saj jih pošiljamo največ enkrat mesečno.

Kdo je avtor fotografij na spletni strani?

Fotografije je prispevalo več krasnih mladih fotografov. Naslovne fotografije so delo Toma Novosela, večino izdelkov pa sta poslikala on in Saša Kovačič.

Kaj vas navdihuje?

Modro nebo, stare hiše, drevesa, prijatelji. Drobne stvari.

Kateri je vaš najljubši izdelek?

Tisti, ki ga zvečer prinesem iz delavnice in namažem z oljem. Vedno znova tisti. J